Standezza Dubbele Monitorarm 2,5kg - 8,5kg STDMA


sinds 13-7-2022 23:58:12

  • Grote foto standezza dubbele monitorarm 2 5kg 8 5kg stdma zakelijke goederen kantoorartikelen
  • Grote foto standezza dubbele monitorarm 2 5kg 8 5kg stdma zakelijke goederen kantoorartikelen
Grote foto standezza dubbele monitorarm 2 5kg 8 5kg stdma zakelijke goederen kantoorartikelen Grote foto standezza dubbele monitorarm 2 5kg 8 5kg stdma zakelijke goederen kantoorartikelen
prijs: € 159
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dubbele Monitorarm 2,5kg - 8,5kg STDMA :
Makkelijk je houding en de positie van je scherm optimaliseren, of je nu zit, staat of wandelt? voorzie je werkplek van een monitor arm en ontdek de eindeloze flexibiliteit! Met de STANDEZZA Monitorarm is het gemakkelijk de positie van het computerscherm te veranderen tijdens het staan of zitten. Een monitorarm maakt een flexibele werkomgeving mogelijk.

Een monitorarm verbetert de ergonomie van de werkplek en creëert bovendien extra ruimte op het bureau omdat de steun van de monitor niet meer nodig is. De werkplek wordt door een STANDEZZA monitorarm flexibeler: het wordt gemakkelijker om het scherm te delen met collega’s, en de positie van het scherm is eenvoudig aan te passen voor zittend of staand werken. De monitor kan snel op de ideale hoogte worden ingesteld, zodat de gebruiker recht naar het scherm kan kijken.
Dit bevordert een betere zithouding, ontspannen rug- en nekspieren en de gebruiker kan langer op een comfortabele manier werken.
  Méér dan 25 jaar ervaring, focus op aftersales: 
NRG fitness BV richt zich in de Benelux op het distribueren van fitness- en wellness producten uit elk segment. Door onze unieke manier van werken zijn wij in staat om een groot eisenpakket op te stellen voor onze leveranciers. De merken die wij vertegenwoordigen staan dan ook voor kwaliteit, service en innovatie. Met als belangrijkste oogpunt aftersales in plaats van sales voorzien wij onze relaties van een uitgebreide, persoonlijke benadering welke uniek is binnen deze tijd.

NRG fitness BV
Vang 4-6
4661TX Halsteren
Nederland

Wij zijn officieel distributeur van oa:
Nautilus | Bowflex | Schwinn | Finnlo | Hammer | Body-Solid Everfit | Toorx | Inspire | Tuff Stuff.

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. Mail ons op info@nrgfitness.nl wij reageren altijd binnen 30 minuten.

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 5404019904840
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Standezza
 ● sku: KSTDMA
 ● mpn: KSTDMA
 ● weight: 5000,00


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 29248217 Meld aan Aanbod